Til Ærø og tilbage igen

Jeg er ikke den eneste i dette land som blogger om livet som hjemmeskoler, og heldigvis for det!

En af mine mest skattede sparringspartnere, både da beslutningen om hjemmeskole skulle tages og i særdeleshed i tiden efter hvor ord skulle blive til handling, er Maj My, som bor på Ærø med sin mand Kristian og deres fire hjemmebørn.

Jeg vil tro, de fleste som læser med her også kender hendes blog, og jeg er så heldig, at hun har bedt mig om at lave et gæsteindlæg mens hun holder sommerferie. Fokus er vores flytning til og fra Ærø, de tanker som lå bag, og så et par små forsigtige råd til andre, som går med de samme overvejelser som vi gjorde.

Jeg er i rigtig fint selskab, så hold øje med både de tidligere og kommende gæsteindlæg, jeg er sikker på de alle sammen vil give stof til eftertanke (ligesom Majs blog generelt gør).

Jeg vil ikke gengive indlægget i sin fulde længde, så hop videre og læs det på Majs blog her

I skrivende stund er jeg i gang med planlægningen af næste skoleår, og jeg håber, der kan komme en masse indlæg fremadrettet med helt konkrete eksempler på hvordan vi underviser.

Om et par dage vil jeg skrive lidt om det der med det sociale som fylder rigtig meget for både hjemmeskolere og – nok især – alle andre, og så er jeg ved at lokke min kære husbond til at lave et indlæg om gode brætspil med masser af faglighed og læring.

Indtil da: god sommer!

Del dine tanker